Investigació Badajoz1

Publicat el 31 - juliol - 2017

Un fons inversor compra diverses finques amb més de 40 veïnes

Segons ha pogut saber POBLENOU.ORG el grup inversor AAA Inmobiliaria ha adquirit 5 finques amb més de 40 pisos als carrers Badajoz i Doctor Trueta. Tots els habitatges són de lloguer; hi ha diversos casos de rendes antigues i algunes de les veïnes ja han rebut cartes avisant que no se’ls renovaran els lloguers.

Badajoz2 Badajoz3

Les veïnes de les finques varen rebre una carta on se’ls informava que: “El passat 27 de juny l’empresa La Siberia SA va vendre’s les finques dels carrers Badajoz 19,21 i 23 i de Dr Trueta 136 i 138 a la societat P4A Barcelona SL”.

AAA: un grup inversor francès expert en la gentrificació

La societat P4A Barcelona SL va ser creada l’abril del 2014 i és una filial del grup AAA. La família francesa Aubert és la propietària de l’empresa Aubert Aubert Associes (AAA Inmobiliaria). Segons s’indica a la web de l’empresa:  ” La Familia Aubert acumula más de 50 años de tradición gestionando patrimonios inmobiliarios, realizando promociones y rehabilitaciones de edificios.” Entre els edificis comprats i “rehabilitats” pel grup inversor AAA Inmobiliaria hi ha un edifici al carrer Correu Vell al Gòtic o edificis com el Palau Nonnell o altres  als carrers Bases de Sant Pere i Sant Pere més Baix al Born. Alguns habitatges estant a la venda per prop d’un milió d’euros.

Actualment ha adquirit i promociona un edifici prop del mercat de Sant Antoni.

Un altre fons voltor compra la resta de l’illa

Diversos mitjans van publicar fa pocs dies que el fons inversor Meridia Group, dirigit per l’ex-directiu del FC Barcelona Xavier Faus va adquirir 43.400 m2 de la mateixa illa.

illa_22

Aquesta part de l’illa, excepte les finques adquirides per AAA,  està afectada pel PMU de l’illa dels carrers Àvila, Doctor Trueta, Badajoz i avinguda Icària del 22@. Aquests pla preveu la construcció de diversos edificis d’oficines (22@T) i també la transformació de part de l’edifici de les industries Deslite en lofts (22@T1). Els principals propietaris eren La Siberia SA (propietària de l’antiga fàbrica de gel de La Siberia i de finques al carrer Doctor Trueta) i la família suïssa Hofmann (propietaris de l’antiga fàbrica Deslite).

31122013941          31122013942

Entre altres projecte el fons inversor Meridia està construïnt un hotel on hi havia la fàbrica Henkel al carrer Còrsega.
Comments are closed.

Anar Inici ↑