Societat cartell mani

Publicat el 23 - març - 2017

Manifestació “Els hotels ens enfonsen el barri”

LA PLATAFORMA #ENSPLANTEM CONVOCA UNA MANIFESTACIÓ PEL DIVENDRES 24 DE MARÇ AL POBLENOU

  • Convocada una manifestació en solidaritat amb les veïnes afectades pel desallotjament de 3 edificis el passat 15 de març al carrer Llull conseqüència de les obres de construcció de 2 hotels.
  • Des de Ens Plantem es reclama la retirada de les llicències d’obres als hotels que s’estant edificant en el carrer Llull 160 i al carrer Ramón Turró 169.

El proper divendres 24 de març a les 19.30 h. A la rodona del Casino del Poblenou (Rambla del Poblenou/ c. Ramón Turró), la plataforma EnsPlantem, convoca a totes les veïnes i veïns del Poblenou a participar en una manifestació sota el lema “Els hotels enfonsen el Poblenou” per solidaritzar-se amb totes les veïnes afectades pel desallotjament de 3 edificis al carrer Llull arran de les obres de construcció de 2 hotels.

Aquesta mobilització servirà per reiterar a l’Ajuntament la immediata retirada de les llicències d’obres als hotels que s’estant construïnt al carrer Llull 160 (a càrrec de l’empresa Hotels & Resorts Barcelone SL) i de l’hotel que s’està construïnt al carrer Ramón Turró 169 (a càrrec de l’empresa Construcciones Inmobiliarias Pelayo SA) com a responsables dels greus desperfectes i danys generats a les finques del carrer Llull 153, 155 i 157.

Que s’estudii la necessitat de realitzar nous estudis sobre el subsòl del Poblenou davant la proliferació de nombroses grans obres que poden causar noves afectacions en altres fiqnues del barri.

Barcelona, 23 de març del 2017

apoblenouensplantem@gmail.com

@EnsPlantemP9

cartell mani
Comments are closed.

Anar Inici ↑