Política C2d1LwHWgAQPPk3

Publicat el 27 - gener - 2017

Nota de premsa de EnsPlantem davant la possibe aprovació del PEUAT

EL COL·LECTIU #ENSPLANTEM DEL POBLENOU DAVANT L’APROVACIÓ DEL PEUAT I LA CONVOCATÒRIA DE OKUPACIÓ POPULAR DE LES RAMBLES DEL DISSABTE 28.

  • Malgrat els èxits assolit per les mobilitzacions, cal continuar fent front a la massificació turística.
  • #EnsPlantem dona suport a la acció Okupem les Rambles – Barcelona no està en venda.
  • Es celebrarà una nova assemblea el proper 2 de febrer.

El proper dia 27 de gener s’aprova finalment, per part de l’Ajuntament de Barcelona, el Pla Especial Urbanístic d’Allotjaments Turístics (PEUAT) de la ciutat. El document recull algunes de las demandes que es venien fent des de el moviment veïnal #EnsPlantem, com la extensió al Poblenou de la Zona 1 de decreixement turístic que, anteriorment, només tenia en compte a Ciutat Vella. Malgrat dels èxits assolits gràcies a les mobilitzacions de #EnsPlantem, una part de l’àrea 22@ segueix sota la consideració de Zona 4, a més de que els hotels en marxa al barri, que estan ocasionant danys en alguns dels habitatges més pròxims, continuen la seva construcció.

Des de #EnsPlantem considerem, a més, que cal una visió més amplia, de ciutat i de país, per canalitzar un fenomen com el turisme i que no es pot afavorir unes zones en detriment d’altres que, en gran quantitat d’ocasions, es troben només a un carrer de distància. Es per això que donem suport a l’acció Okupem les Rambles – Barcelona no està en venda, que es portarà a terme aquest dissabte 28 de gener i en el que participen diferents entitats i col·lectius de tota Barcelona.

Per finalitzar, el dia 2 de febrer, a les 19.00 h.- al Casal del Barri (Rambla del Poblenou, 49), es celebrarà una nova assemblea de #EnsPlantem on es valorarà la feina feta en 2016 i es debatrà sobre les activitats que es portaren a terme en 2017.

Barcelona, 24 de gener de 2017

 

Per més informació:

www.stopturismemassiu.cat

apoblenouensplantem@gmail.com

@EnsPlantemP9

 

C2d1LwHWgAQPPk3
Comments are closed.

Anar Inici ↑