Investigació actahotel-llacuna

Publicat el 10 - octubre - 2016

Comencen les obres d’un hotel de 13 plantes al solar de La Vanguardia

Les obres han començat avui dimarts 11 d’octubre. La cadena Acta Hotels construeix un hotel amb 313 habitacions al carrer Ramón Turró 169.

En pocs mesos començarà la  construcció d’un nou hotel al solar on hi havia els tallers de La Vanguardia. El complex tindrà 9.400 m2 per un hotel de 3 estrelles i 313 habitacions en un edifici de 13 plantes. També inclourà un altre edifici de 3.500 m2 de superfície dedicat a oficines.  Aquest establiment hoteler s’afegeix a l’hotel de la cadena Paxton en construcció des del 1 d’agost.

hote-rtll rtll2

La cadena hotelera Acta Hotels preveu tenir les obres finalitzades el setembre del 2018.

Aquest hotel rebrà la llicència d’obres perquè gaudia d’un certificat de règim urbanístic i va sol.licitar la llicència (nº expedient 10-2015LL40683) el dia 2 de juny del 2015 (un mes abans que s’aproves la moratòria hotelera i una setmana després que l’alcalde Trias perdes les eleccions). La llicència va ser sol.licitada per Construcciones Inmobiliarias Pelayo SA, promotora immobiliària propietat de la família Godó i propietària del solar on s’ubicarà l’hotel. L’obra anirà a càrrec del despatx d’arquitectura BCA.

Durant les darrers mesos l’empres Bosch&Ventayol ha realitzat un estudi geotècnic consistent en diversos sondejos fins a 30 m de profunditat per a la construcció d’un edifici de 13 plantes i aparcaments soterranis que es situaran per sota del nivell freàtic.

L’operació sembla que ha rebut l’assessorament de la societat Actual capital Advisors (antigament era la immobiliària Espais).

actahotel-llacuna  actahotel-llacuna2 actahotel-llacuna3 actahotel-llacuna4
Comments are closed.

Anar Inici ↑