Investigació icaria-145

Publicat el 29 - setembre - 2016

Un edifici d’oficines de l’avinguda Icària es convertirà en el segon hostel més gran de Barcelona

Una companyia hotelera italiana convertirà un edifici d’oficines de l’avinguda Icària en un hostel amb 440 places.

Fa pocs dies van començar les obres per convertir l’edifici d’oficines conegut com Eurocity III, situat a l’avinguda Icària 145-147, en un nou “hostel”. Aquest nou “alberg juvenil” tindrà 440 places i es convertirà en el segon hostel més gran de Barcelona.

Segon ha pogut saber POBLENOU.ORG una companyia hotelera italiana va pagar a l’asseguradora MAPFRE, fa pocs mesos, 9 milions d’euros per l’edifici d’oficines.

Eurocity III: de complex d’oficines a nou establiment hoteler

L’edifici  Eurocity III forma part d’un complex format per 3 edificis d’oficines situats a l’avinguda Icària. L’Eurocity III està situat a l’avinguda Icària 145-147, té 6 plantes i un aparcament, la seva superfície total és d’un 4.800 m2. Va ser construït el 1992 i entre les empreses que si allotgen cal destacar la presència de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, siutat a la 4a planta d’aquest edifici. L’edifici era propietat de Mapfre fins que a principis del 2016 un grup hoteler italià el va adquirir per 9 milions d’euros amb l’objectiu de reconvertir-lo en un nou establiment hoteler.

Hotel o alberg?

Segons ha pogut saber POBLENOU.ORG aquest edifici gaudia d’un certificat de règim urbanístic i de llicencia sol·licitada abans de la moratòria hotelera de juliol del 2015. El número d’expedient d’obres era el 10‐2015LL39235, i el titular era la societat immobiliària catalana Onix Renta SLU. La llicència permetia la instal.lació d’un “alberg juvenil” amb 440 places. Pel que es sap fins ara a principis del 2016 una companyia hotelera italiana va comprar l’edifici a Mapfre que n’era la propietària fins llavors.

El passat mes de maig POBLENOU.ORG va publicar una notícia on es situava aquest nou alberg al solar situat a l’avinguda Icària nº187. La seva ubicació no serà la que esmentàvem en aquells moments i finalment serà la requalificació de l’edifici d’oficines situat a l’avinguda Icària nº145-147 per a ús hoteler.
Comments are closed.

Anar Inici ↑