Publicat el 1 - setembre - 2016

Hotels aturats per la moratòria al Poblenou

Tres projectes hotelers al Poblenou han quedat aturats per la moratòria hotelera decretada per l’Ajuntament el juliol del 2015.

Segons ha pogut saber POBLENOU.ORG com a mínim 3 projectes hotelers que s’havien de construir al barri del Poblenou van rebre la denegació de la llicència per l’aplicació de la moratòria decretada per l’Ajuntament de Barcelona el juliol del 2015.

Els establiments hotelers suspesos temporalment per l’aplicació de la moratòria municipal s’havien de situar al carrer Àvila, al carrer Tànger i possiblement al carrer Pere IV.

El projecte hoteler al carrer Àvila nº66 en mans d’una companyia francesa

El primer dels projectes hotelers aturats per la moratòria municipal  s’havia de fer al carrer Àvila 66. La societat A22 Avila SL va demanar l’expedient d’obres nº 10‐2015LL40607 per construir un establiment hoteler situat al carrer Àvila nº66.  La societat A22 Avila SL és una societat depenen del grup hoteler francès AGP Hotels. El solar on s’havia d’ubicar el nou hotel té una superfície superior als 2.000 m2. Es desconeix el nombre de places hoteleres i la categoria que tindria aquest nou establiment.

El grup francès AGP Hotels va utilitzar una societat pantalla per demanar la llicència per construir un hotel al carrer Àvila nº66 que va ser aturat temporalment per la moratòria de l’Ajuntament

Avila

 

El segon hotel de la promotora immobiliària Brilten al barri

Segons ha pogut saber POBLENOU.ORG un altre dels projectes aturats per la moratòria va ser la llicència demanada per la companyia hotelera Innovat Hotels per construir un hotel a la cruïlla dels carrers Tànger amb Àlaba. La companyia hotelera Innovat Hotels va ser creada per la immobiliària aragonesa Brilten l’any 2009 per construir l’hotel Twentytu a la cruïlla dels carrers Tànger amb Pamplona.

El març del 2011 els principals directius de la hotelera Innovat Hotels van crear la societat Tanger Arroba SL. segons consta al registre mercantil l’objectiu d’aquesta societat són “La promocion, construccion, explotacion y arrendamiento de un Establecimiento Hotelero sito en la calle Tanger, numero 34 N2-36 de Barcelona“. El solar situat al carre Tànger 34-36 té una superfície de 1.226 m2.

Els directius d’Innovat Hotels van crear l’any 2011 una societat pantalla amb l’únic objectiu de construir un hotel al carrer Tànger nº34-36

Tanger

 

Un hotel BlueSaint al Poblenou

Segons ha pogut saber POBLENOU.ORG la companyia hotelera, dirigida per Marc Gual, BlueSaint Hotels va demanar una llicència hotelera, que va ser aturada per la moratòria, per edificar un establiment hoteler de 4 estrelles i 130 habitacions. La ubicació exacta d’aquest nou establiment no ha pogut ser confirmada, però sembla que estaria situada al carrer Pere IV. La companyia hotelera BlueSaint Hotels és propietària d’un establiment situat al municipi de Sant Cugat del Vallès.

L’hotel BlueSaint al Poblenou tindria 130 habitacions i suposaria una inversió superior als 14 milions d’euros.

 

Edificis en venda amb amb nous projectes hotelers

Diversos edificis que actualment estan en venda porten incorporats projectes hotelers. Alguns d’aquests exemples són la venda d’un edifici al carrer Badajoz nº32. Es tracta d’un edifici que consta de 5 plantes amb un total d’uns 700 m2. S’informa que gaudeix d’un projecte per instal.lar-hi un allotjament hoteler. Està a la venda per 1,2 milions d’euros.

L’edifici del carrer Badajoz nº32 que està en venda porta incorporat un possible projecte hoteler.

20160715_115613

El futur de l’edifici Balius: hotel o no?

L’edifici de l’antiga ferreteria Balius també està amb un projecte hoteler associat. La venda d’aquest edifici incorpora el projecte d’un hotel de 3 estrelles i 49 habitacions.

La ferreteria Balius, era propietat de la família Dagas i Balius, va tancar a principis del 2012 acomiadant 45 persones sense pagar-ne les indemnitzacions i als quals devien diversos mesos de sou. Després de ser subhastat, l’edifici va anar a parar a mans del fons voltor Paratus AMC que tenia l’edifici en venda per 1,2 milions d’euros. Segons ha pogut saber POBLENOU.ORG;  actualment l’edifici té un projecte per la instal.lació d’un establiment hoteler amb 49 habitacions dobles. L’edifici es troba a la venda per valor de 3,1 milions d’euros.

Bal1 Bal2 Bal3
Comments are closed.

Anar Inici ↑