Investigació maguilo50_d

Publicat el 18 - juliol - 2016

Edificis en venda, veïnes en traspàs

Inversors immobiliaris estant adquirint finques al centre del Poblenou, expulsant-ne les veïnes per fer-hi pisos de luxe. En aquest article n’expliquem alguns casos.

Pisos de luxe al nucli antic del Poblenou

-Marià Aguiló nº50:  la finca on antigament hi havia el bar La Floresta va ser adquirida per la promotora City Expresso, propietat de l’empresari israelià Guy Yehiel, per convertir-ho en pisos de luxe. Quatre pisos d’entre 70 i 110 m2 am uns preus d’entre 370.000 i 570.000 euros. A la planta baixa s’hi ha instal.lat un nou local de restauració.

maguilo50_d maguilo50_c

- Marià Aguiló, nº35-37:  l’edifici que actualment allotja el CSOA La Teixidora i la finca d’habitatges okupada del costat han estat adquirits perla promotora immobiliària One Peking Road, especialitzada en la compra d’immobles a Barcelona i Girona per  transformar-los en pisos de luxe i posteriorment vendre’ls ha un major preu. La seu d’aquesta promotora es troba al Passeig de Gràcia i està dirigida per l’empresari Alejandro Alcaraz. Alcaraz és professor de l’escola de negocis EADA i té càrrecs en diverses societats dedicades a la promoció immobiliària.

El nucli antic del Poblenou està patint un dur procés de gentrificació, amb la compra de nombroses finques antigues, per part d’inversors immobiliaris, i també la instal.lació de locals de restauració, per la suspensió de llicències de restauració que afecta la rambla del Poblenou

20160714_184345

-Doctor Trueta 192: l’edifici d’uns 300 m2 amb 8 habitatges d’uns 55m2 i un local comercial a la planta baixa, està a la venda per 1,6 milions d’euros. La propietat publica en diversos portals immobiliaris el preu del lloguer dels inquilins (entre 100 i 550 €/mes) i els anys de contracte pendents (entre 1 any i indefinit). també comunica, per exemple, que en 1r 2a hi viu una dona de 90 anys amb contracte indefinit. Aquestes informacions es poden trobar en diverses ocasions i serveixen perquè els inversors que comprin la finca puguin pressionar-ne els inquilins per expulsar-los per vendre els habitatges a preus elevadíssims.

VEINES EN VENDA doctor trueta 192  20160714_181538 - copia

Al passatge Cantí, la immobiliària Second House ha adquirit un dels edificis amb el mateix objectiu.

El carrer Taulat: apartaments i el reclam de la platja

Al carrer Taulat es troben diverses finques en venda, anunciant la construcció d’apartaments pròxims al mar.

- Taulat nº66: s’anuncia la venda de dos finques que tenen uns 330 m2 de sòl per uns 2 milions d’euros. S’informa que és gaudeix d’un projecte per a construir-hi 19 apartaments d’uns 50 m2 i un aparcament amb 19 places.

DCIM100GOPROGOPR0454. solar-amb-projecte-tecnic-urbanistic-a-poblenou-2

Un caramel al mig de la Rambla del Poblenou

Les darreres setmanes s’ha venut la finca situada a la Rambla del Poblenou nº65 per uns 3 milions d’euros. La finca està composta per 8 habitatges (d’uns 70 m2) i 2 locals.  Dos dels habitatges estant buits i 4 més finalitzen els lloguers els propers 2 anys i paguen un lloguer d’entre 250 i 700 euros. Segons han indicat fonts de la propietat, aquesta finca NO HA ESTAT VENUDA en cap moment. Per aquest motiu, passem a desmentir i rectificar aquest darrer punt.

VEINES EN VENDA rambla poblenou  20160714_185105

El carrer Badajoz i el turisme

Fa pocs mesos va canviar de mans la propietat de l’edifici del carrer Badajoz nº10. La finca té 5 pisos (4 d’uns 80m2 i un àtic de 30m2), tots els habitatges tenen llicència turística.

Actualment està en venda l’edifici del carrer Badajoz nº32, que consta de 5 plantes amb un total d’uns 700 m2. S’informa que gaudeix d’un projecte per instal.lar-hi un allotjament hoteler. Està a la venda per 1,2 milions d’euros.

Badajoz10    20160715_115613

Els precedents: Amistat 14

A principis del 2015, POBLENOU.ORG anunciava que la immobiliària Elix havia adquirit la finca del carrer Amistat nº14, una finca amb 6 habitatges i dos locals (un d’ells llogat per l’Octubre, e lCasal Independentista del Poblenou). Actualment aquesta finca s’ha convertit en 7 apartaments venuts per més de 400.000 euros.

amistat  20160714_183546

 

 
Comments are closed.

Anar Inici ↑