Investigació icaria3

Publicat el 18 - maig - 2016

El segon “hostel” més gran de Barcelona es construirà a l’avinguda Icària

Segons a pogut saber POBLENOU.ORG la companyia hotelera Onix obrirà un “alberg juvenil” de 440 places a l’avinguda Icària.

La companyia hotelera Onix, propietat de la família Llarás Jordana, construirà un “alberg juvenil” al solar que hi ha a la cruïlla entre els carrers Àlaba i avinguda Icària. La companyia Onix Renta tenia un certificat de règim urbanístic i va demanar la llicència hotelera (expedient 10‐2015LL39235) abans d’entrar en vigor la moratòria hotelera del govern municipal d’Ada Colau.

El solar situat a l’avinguda Icària nº187 , amb una superfície de 526 m2 i qualificació urbanístic 22@T que permet fer-ne un ús d’establiment hoteler, és propietat de la promotora Renta Onix SL . Es permet la construcció d’edificis de 5 plantes d’alçada i segons ha pogut saber POBLENOU.ORG l’establiment tindrà 440 places.

L’alberg juvenil que s’aixecarà a l’avinguda Icària tindrà 440 places i es convertirà en el segon alberg juvenil més gran de Barcelona

icaria1 icaria2

Onix Renta SL forma part del Grupo Icyesa, propietat de la família Llarás Jordana, dedicat a la promoció immobiliària, venda d’immobles i l’explotació d’hotels i residències d’estudiants. La seu del grup empresarial està situada a la Gran Vía 967, al barri del Clot.

Els establiments hotelers dels Llarás Jordana

La companyia hotelera Onix Hotels té 3 establiments a la ciutat de Barcelona. L’hotel Onix Liceu situat al carrer Nou de la Rambla té 45 habitacions. L’Hotel Onix Rambla situat a la Rambla de Catalunya té 40 habitacions i l’hotel Onix Fira situat al carrer Llança que té 80 habitacions.

La companyia també té una residència d’estudiants situada al carrer Sardenya nº101.
Comments are closed.

Anar Inici ↑