Societat assemblea_25M

Publicat el 24 - maig - 2016

Convocada una assemblea veïnal sobre turisme al Poblenou

Ens plantem, veïnes en perill d’extinció, amb aquest lema, diverses entitats han convocat una assemblea veïnal el dimecres 25 de maig a els 19:00h a la rodona de la rambla del Poblenou. A continuació, publiquem el text que s’ha distribuït com a convocatòria d’aquesta assemblea veïnal:

Al Poblenou, Ens plantem!

Veïnes en perill d’extinció

Som veïns i veïnes preocupades per les greus conseqüències que la massificació turística està provocant al barri. El nombre d’hotels al Poblenou no para d’augmentar: gratacels, hostels juvenils o pisos turístics, tenim totes les tipologies. Cada cop n’hi ha més i el barri està cada cop més orientat només al turista. No estem en contra del turisme, estem en contra que aquest pugui matar l’essència i la identitat del barri, com ja ha passat a altres zones de Barcelona. Estem en contra de l’augment dels preus al barri, especialment pel que fa a l’habitatge. Però als grups hotelers o als fons d’inversió internacional no els importa la nostra vida, la vida de barri, no els importa les nostres arrels i tradicions o el nostre patrimoni arquitectònic. Ells venen al barri a fer negoci. I nosaltres cada cop ens hi sentim més fora.

El Poblenou està en perill, en perill de convertir-se en un museu. O en un Salou. Però nosaltres podem canviar-ho, podem revertir la situació, fent sentir la nostra veu: informant-nos, organitzant-nos, mobilitzant-nos. Entres totes ho farem possible.

El dimecres 25 de maig a les 19:00 convoquem una assemblea veïnal a la Rodona del Casino de la Rambla per parlar-ne i organitzar-nos. Vine i participa!

assemblea_25M

 
Comments are closed.

Anar Inici ↑