Investigació LV1

Publicat el 17 - març - 2016

L’Eix Llacuna: el nucli hoteler del Poblenou

La zona de l’Eix Llacuna sumarà dos nous hotels als tres actuals superant aixi les 2.250 places turístiques.

Es construiran dos hotels al solar on hi havia els tallers de La Vanguardia. Els establiments  sumaran 932 noves places hoteleres.

Un hotel de 300 places a la cruïlla dels carrer Llacuna i Llull

Fa poques setmanes es va atorgar la llicència d’obres per la construcció d’un establiment hoteler, al carrer Llull nº160, amb 153 habitacions (306 places) i 5 plantes d’alçada i aparcament de 84 places a la cruïlla dels carrer Llacuna i Llull. L’hotel, que té previst obrir el 2017, serà de la cadena Paxton Resorts&Spa i tindrà 4 estrelles. Aquests establiments de luxe són propietat de l’empresari franco-libanès Khalil Khater.

LV2

En els terrenys on fins el 2006 s’aixecaven els tallers de La Vanguardia es construirà n hotel de 4 estrelles amb 153 habitacions i un hotel d’una estrella amb més de 300 habitacions.

Una promotora de la família Godó aixecarà un hotel de més de 600 places en el mateix solar

El 2 de juny de 2015, una setmana després de la victòria electoral d’Ada Colau i poc abans que s’aproves la moratòria hotelera, el govern de Xavier Trias va atorgar  la llicència i el certificat d’aprofitament urbanístic  (amb expedient 10‐2015LL40683) a l’empresa Construcciones Inmobiliarias Pelayo SA per aixecar un establiment hoteler al carrer Ramón Turró 169.

La promotora immobiliària Construcciones Inmobiliarias Pelayo SA, propietat de la família Godó, aixecarà un hotel d’una estrella i 626 places a pocs metres del carrer Llacuna.

IMG_5924 L’Eix Llacuna sumarà més de 2.250 places hoteleres en 5 establiments

 

Actualment hi ha tres hotels al carrer Llacuna (en terrenys del PERI Eix Llacuna del 22@) que sumen 1.320 places.

Els hotels són: Travelodge BCN Poblenoucompanyia hotelera britànica en mans d’un fons d’inversió de Dubai, amb 250 habitacions (500 places) inaugurat el 2013 i situat a la cruïlla del carrer Llacuna i Llull. A la cruïlla de Llacuna amb Pallars hi ha l’hotel Holiday Inn, de la cadena nordamericana IHG, amb 186 habitacions (372 places) inaugurat el 2008. I a la cruïlla entre els carrer Ramón turró i Llacuna s’alça l’hotel Ilunion (propietat de la ONCE) amb 225 habitacions (450) places i obert el 2008.

IMG_5923   confortel
Comments are closed.

Anar Inici ↑