Política 29m2

Publicat el 18 - setembre - 2015

Cercavila solidària amb els 4 vaguistes del Poblenou

Ahir es va celebrar una cercavila en solidaritat amb els 4 veïns del barri detinguts per la vaga del 29 de març del 2012. Mig centenar de persones van participar en una cercavila que va recórrer la Rambla del Poblenou i el carrer Marià Aguiló en solidaritat amb els 4 veïns del Poblenou que vam ser detinguts per participar en la vaga general del 29 de març del 2012. El proper dilluns 5 d’octubre es celebrarà el judici per aquells fets. Els 4 poblenovins s’enfronten a una petició de 3 anys de presó i 18 mesos de pena-multa per les acusacions per part de la Fiscalia, la Generalitat i La Caixa. Els darrers mesos l’Ajuntament de Barcelona s’ha retirat com acusació.

El proper 2 d’octubre es celebrarà un acte reivindicatiu al centre cívic de Can Felipa amb diverses actuacions musicals i una taula rodona amb altres casos repressius.

29M3 29m4 29m5 29M1
Comments are closed.

Anar Inici ↑