Esports SP3

Publicat el 15 - maig - 2015

Una festa esportiva entre el Poblenou i Sankt Pauli

Ahir es va celebrar un partit amistós entre l’Handbol Poblenou i la secció d’handbol de Sankt Pauli al Pavelló Nova Icària.

Ahir a la tarda es va celebrar un partit amistós entre l’Handbol Poblenou i la secció d’handbol de Sankt Pauli, organitzat pel Fan Club  Sankt Pauli a Catalunya. El partit va acabar amb la victòria de l’equip local per 26 a 24.

L’ambient del partit va ser una autèntica festa amb desenes d’aficionats gaudint d’un interessant i intens partit. Ara totes esperem el moment en que l’Handbol Poblenou faci el seu viatge a Hamburg per disputar un partit al barri de Sankt Pauli.

SP7 SP5 SP4

Què és el Sankt Pauli FanClub Catalunya?

El FC Sankt Pauli FanClub Catalunya neix com a Fanclub oficial la tardor del 2010, quan un grup de simpatitzants catalans del club alemany FC Sankt Pauli (història) varem decidir fer el pas i organitzar-nos seriosament per donar suport al Club i a l’equip i per difondre la idea de Club del St. Pauli a Catalunya. Ideals com l’antifeixisme, l’antiracisme, l’antisexisme, l’antihomofòbia i el rebuig al futbol modern són els que ens mouen a interpretar el món del futbol des d’una òptica diferent a l’habitual i que creiem més justa i vàlida. A més, com a tret específic, el Fanclub Catalunya incorpora en els seus estatuts la lluita per la llibertat del nostre país.

SP6
Comments are closed.

Anar Inici ↑