Història cooperativisme

Publicat el 9 - abril - 2015

Poblenou: Un barri fet a cops de cooperació

La llibreria santsenca La Ciutat Invisible presentarà els propers dies un llibre sobre la història del cooperativisme obrer al Poblenou.

El llibre ‘Un barri a cops de cooperació′ ha estat realitzat per La Ciutat Invisible i coeditat amb l’Arxiu Històric del Poblenou i actualment hi ha una campanya de micromecenatge per ajudar-ne a la seva publicació.

Segons expliquen els seus autors aquest llibre  ajuda a imaginar i concretar les passes per a construir un mercat social capaç de superar el capitalisme atacant-lo en les seves fonts. Conèixer el passat de la pràctica cooperativa ens dóna les claus per a fer possible una economia social i solidària on les persones estiguin al centre de la vida.

El llibre “Un barri fet a cops de cooperació″ serà presentat el 14 de maig a La Flor de Maig dins el Cicle Re-existències

FLor

Un barri fet a cops de cooperació. El cooperativisme obrer al Poblenou” serà el segon volum dins la col·lecció Memòria Cooperativa de La Ciutat Invisible, després del llibre Les cooperatives obreres de Sants i properament també es té previst treure’n un nou volum sobre les cooperatives obreres de la Barceloneta.

 
Comments are closed.

Anar Inici ↑