Esports cnpn

Publicat el 16 - abril - 2015

Desapareix el primer equip de waterpolo del Poblenou

La directiva del CNPN van anunciar ahir que el primer equip de waterpolo renunciava a la Divisió d’Honor per problemes econòmics.

La Junta Directiva del Club Natació Poblenou (CNPN) van emetre un comunicat ahir 15 d’abril on anunciaven que el primer equip de waterpolo renunciava a la Divisió d’Honor (màxima categoria del waterpolo estatal) per motius econòmics i que es centraven en les categories inferiors de waterpolo, en la natació i en el rugby.

Els jugadors i equip tècnic del primer equip de waterpolo porta 7 mesos sense cobrar.

Sembla que la Junta Directiva ha decidit apostar per les categories de rugby i no pas pel primer equip de waterpolo.

comunicat CNPN

Segons explica la web waterpolista.com i el Facebook del segon entrenador del primer equip Dani García la Junta Directiva del CNPN han decidit que el primer equip de la secció de waterpolo renuncii a la Divisió d’Honor, categoria a la que havien ascendit fa poc més d’un any, i es centraran en els equips inferiors i en les altres seccions esportives del Club.

La Junta Directiva al·lega motius de caire econòmic, els jugadors i l’equip tècnic del primer equip de waterpolo porten diversos mesos sense cobrar. La Directiva no pagarà el viatge per anar a jugar el partit que tenien a Madrid el dia 25 d’abril contra el Real Canoe.

Segurament, el darrer partit del primer equip del CNPN a la Divisió d’Honor serà aquest dissabte 18 d’abril a Terrassa.
Comments are closed.

Anar Inici ↑