Publicat el 13 - març - 2015

Ovidi a La Flor de Maig

Avui Arran organitza una jornada per recordar el cantautor Ovidi Montllor a La Flor de Maig.

Aquesta setmana fa 20 anys que el cantautor valencià Ovidi Montllor va marxar de “vacances”.

Aquest divendres 13 de març a La Flor de Maig i a partir de els 20:00h hi haurà una xerrada i la presentació de les campanyes “Un mapa en moviment, un país en construcció” i “Ovidi: 20 anys de vacances” a càrrec de Aleix Cardona de Som Països Catalans. S’emetrà el documental “València necessitava una cançó″. I es farà recital de cançons de l’Ovidi Montllor.

“Qualsevol dia impensat, us tornaré a emprenyar [...] i si de cas, jo no ho crec pas, encara dura la vida dura, doncs altre cop de part dels bons. Segurament com sempre passa, els hi diran que som dolents. De part dels bons fins a la mort! Però llavors no em moriré! Faré vacances!”

 

 

ovidiFLOR

 

 
Comments are closed.

Anar Inici ↑