Publicat el 18 - març - 2015

Desallotjat el conflictiu bloc de Bilbao nº9

Avui ha estat desallotjat el conflictiu bloc ocupat al carrer Bilbao nº9, propietat de la SAREB.

Avui poc abans de les 9h del matí 4 furgonetes de la unitat ARRO dels Mossos d’Esquadra han procedit a desallotjar el bloc d’habitatges del carrer Bilbao nº9, propietat de la SAREB i ocupat des de feia anys per diverses persones. Els darrers dies en el bloc hi quedaven vivint dues famílies, però en el moment del desallotjament ja no hi havia ningú. Avui també hi han acudit alguns membres d’Emergències Socials per si s’havia d’atendre algun dels ocupants.

Després del desallotjament, sembla que es procedirà a tapiar tots els accessos a l’edifici.

Els habitants d’aquest bloc havien tingut diversos enfrontaments amb el veïnat. El veïnat proper es queixava de les constants intimidacions i amenaces que rebien per part dels seus ocupants i del grau de degradació que té l’edifici. El passat 17 de febrer alguns dels ocupants varen protagonitzar una important baralla amb personal de seguretat i treballadors d’un supermercat pròxim.

(imatge via  @BcnPoblenou)

(vídeo via  btvnoticies.cat)
Comments are closed.

Anar Inici ↑