Successos fotograf

Publicat el 18 - febrer - 2015

Agressions a treballadors del Mercadona

Un incident ahir al Mercadona va acabar amb agressions i amenaces als seus treballadors.

Ahir dimarts 17 de febrer a les 21:00h hi va haver una baralla al supermercat Mercadona situat al Mercat del Poblenou. Una treballadora del Mercadona va alertar del furt d’algun producte de l’establiment per part d’una dona (de les “ocupants” de la finca del carrer Bilbao nº9); a conseqüència d’això hi ha hagut una baralla amb un agent de seguretat.

Segons alguns testimonis, minuts després, alertats per un dels fills, diversos “ocupants” de la finca de Bilbao nº9  van anar cap al Mercadona, sembla que algun d’ells armat amb pals, hi van agredir un dels membres de seguretat de l’establiment i van amenaçar als seus treballadors. L’incident va finalitzar amb la intervenció de nombrosos agents de la Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra (incloses algunes unitats antiavalots de la BRIMO).

Alguns treballadors del Mercadona van ser escortats fins als seus domicilis per agents dels Mossos.

Bilbao nº9 , uns “ocupants” molt conflictius

La finca del carrer Bilbao nº9 fa temps que està “ocupada” per un clan familiar. El veïnat proper es queixa de les intimidacions i amenaces que reben per part dels seus ocupants i del grau de degradació que té l’edifici. Sembla que els Mossos tenen l’edifici vigilat degut a les nombroses queixes i als nombrosos incidents que hi ha hagut (baralles, robatori de motos aparcades, amenaces,…).

Veïns intimidats, amenaces, baralles o robatoris de motos són constants al voltant de la finca “ocupada” del carrer Bilbao. Arran de les nombroses queixes els Mossos d’Esquadra tenen l’edifici vigilat

fotograf

(imatge de @poranea02 )

 
Comments are closed.

Anar Inici ↑