Esports FOTORUGBY

Publicat el 18 - juny - 2014

El rugby poblenoví es torna a unir 5 anys després

Els clubs de rugby del Poblenou; CNPN Enginyers i ARPN s’uneixen de nou 5 anys després d’haver-se separat.

A partir de la temporada que ve tornarà a haver-hi un sol club de rugby al Poblenou. Cinc anys després de separar-se, el CNPN Enginyers i l’ARPN (Associació Rugby Poble Nou) s’uneixen de nou per crear una sola entitat que disposarà de tres equips: un a la Divisió d’Honor “B”, i els altres dos als Grups A i C del nou sistema de competicions ( si no s’aprovés estarien a Primera i Segona Catalana).

Avui a les 18:30h, en un acte públic que se celebrarà al local social dels CNPN-Enginyers, els presidens dels dos clubs, Jordi Homs (CNPN) i Jose Vicente (ARPN) explicaran amb més detalls aquesta fusió que pretén crear un dels equips de rugby més potents de Barcelona.

L’ARPN, doncs, posa punt i final a cinc anys exitosos en els que han aconseguit quatre ascensos (de Tercera Catalana a la DHB) i adhereixen els seus dos equips séniors, el femení i totes les categories inferiors al CNPN, que ja gaudia de tres equips séniors i alguns de les categories inferiors
Comments are closed.

Anar Inici ↑