Cultura Sambossa5

Publicat el 25 - juny - 2014

Amistat entre tambors

Publiquem el reportatge “Amistat entre tambors” sobre el grup poblenoví Sambossa fet per l’estudiant de periodisme Fàtima Ortí.

El reportatge “Amistat entre tambors” vol mostrar el món de la percussió des dels seus orígens fins a l’actual èxit dels grups d’aquest tipus de música. Ballar a ritme de samba i, al compàs dels tambors és, a dia d’avui, una opció àmpliament escollida per animar diferents esdeveniments: la  inauguració d’una festa, l’acompanyament a un correfoc o participant a una reivindicació. Així, el reportatge fa una breu introducció del què és aquesta música, els instruments que són més utilitzats i finalment aporta de primera mà les vivències del grup del Poblenou Sambossa per acabar d’entendre el perquè d’aquesta moda.

Sambossa1  Sambossa2

Sambossa3  Sambossa4

> Podeu descarregar el reportatge “Amistat entre tambors” (en pdf) clicant AQUÍ

 
Comments are closed.

Anar Inici ↑