Cultura stjordi

Publicat el 22 - abril - 2014

Torna Sant Jordi

Torna Sant Jordi al Poblenou i el barri s’inundarà de llibres i roses. Fem un repàs als actes més destacats d’aquesta diada al barri. Aquest Sant Jordi hi ha una gran novetat al barri. Durant tot el dia les llibreries No Llegiu, La Petita, Mr. Brown, i Bolibloc-Papereria Carme organitzen una programació cultural de teatre, música, poesia i activitats infantils de 09:30h a 20:30h a la Rambla del Poblenou amb c./Ramón Turró.

També hi haurà les tradicionals parades de l’Ateneu Popular Octubre, la llibreria Etcètera i l’AE Rakxa.

La Rambla del Drac: la nova iniciativa cultural

programarambladracLes llibreries La Petita, Mr. Brown, Bolibloc i Nollegiu, amb el suport de l’Eix Comercial del Poblenou han decidit apostar per convertir la Rambla del Poblenou en la Rambla del drac durant el dia de Sant Jordi. La iniciativa ha aconseguit unir diverses parades de llibres en un sòl tram de la Rambla coronat per un escenari a la rotonda de Ramon Turró en el qual han programat activitats culturals durant tot el dia.

 

 

 

 

A Llull amb Rambla: el lloc de l’Etcètera

etceteraLa parada de la llibreria Etcètera s’instal.larà en la seva ubicació tradicional a la rodona de LLull i Rambla Poblenou. Pel matí us dedicaran els seus llibres: Maria Jaén (11 a 12), Jordi Sierra i Fabra (d’11 a 11:45h), Roc Olivé (de 12 a 13h) i Amanda Laporte (d’13 a 14). A la tarda, a partir de 18:30h, us signaran els seus llibres: Daniel Venteo, Joan Herrera, Eduard Voltas, Miquel Vidal, Xavier Mas, Nicasi Camps, Josep M.Monferrer, Albert Gassull, i passaran per la parada Rafael Vallbona i Jordi de Manuel.

 

Els llibres rebels a la parada de l’Ateneu Popular Octubre 

llibresoctubreL’esquerra independentista no faltarà amb la seva parada de llibres rebels i de material divers. Aquest any també hi haurà roses, gràcies al jovent d’Arran. Es podrà trobar el nou exemplar del 4rt Recull de narrativa breu “Llibre i Martell” dedicat a Manuel de Pedrolo, el “Llibre Roig dels Països Catalans” i una nova acció per la llengua amb la donació de llibres en català per projectes en favor de la llengua catalana.

 

 

 

 

Can Saladrigas: l’espai de La Colla del Drac

cansaladrigasLa Colla del Drac tindrà parada de roses i activitats infantils a la plaça de Can Saladrigas.

 

 

L’AE Rakxa vendrà roses a Rambla amb Llull i l’Agrupació Rugby Poblenou també tindrà parada de llibres i roses a la Rambla amb Pujades.

 

 

 

 
Comments are closed.

Anar Inici ↑