Treball alstom1

Publicat el 4 - març - 2014

Protesta dels treballadors d’Alstom avui al Poblenou

Els treballadors protesten per  la baixada d’un 14% dels salaris dels treballadors de la planta de Santa. Perpetua de Mogoda.

Avui al migdia centenars de treballadors de la multinacional francesa Alstom s’han manifestat fins a les oficines centrals de la companyia al carrer Pallars. Els treballadors, provinents de la planta de Santa Perpètua de Mogoda, protestaven davant l’aplicació del conveni siderometalúrgic de la província de Barcelona als 650 treballadors d’Alstom a la planta vallesana, que ha comportat una reducció del 14% dels salaris dels treballadors (entre 250 i 700 euros al mes, segons les categories).

El conveni col.lectiu de la planta de Santa Perpètua va finalitzar el passat mes de gener i des d’ara la companyia ha decidit aplicar el conveni sectorial, aquesta decisió ha estat denunciada als jutjats per part del comitè d’empresa.

Alstom2  Alstom3

Imatges de: @ccooalstom i @lgballarin
Comments are closed.

Anar Inici ↑