Publicat el 7 - març - 2014

Crònica del plenari d’ahir a Sant Martí

Es va aprovar alguns plans urbanístics, hi va haver preguntes sobre el Port olímpic, l’avinguda Icària i el nou Casal de Joves.

En una nova iniciativa de POBLENOU.ORG es farà un seguiment dels consells plenaris que es celebrin al Districte de Sant Martí, sobretot dels temes que tractin especialment d’aspectes relacionats amb el barri del Poblenou i una crònica dels mateixos plenaris.

En el plenari celebrat ahir es van tractar diversos aspectes sobre el barri del Poblenou que s’expliquen a continuació.

- L’aprovació del Pla especial urbanístic i de millora urbana per a la modificació puntual de les condicions d’ordenació de l’equipament docent situat al carrer de Pujades, entre els carrers de Fluvià i de Provençals, promogut pel Consorci d’Educació de Barcelona. Aquest punt va rebre els vots favorables de CiU i UxB i l’abstenció de PP, PSC i ICV-EUiA.

- L’aprovació del Pla de millora urbana de l’àmbit Centre Comercial Glòries, promogut per Unibail-Romanco. Aquest punt va rebre els vots favorbales de CiU i PP. El vot contrari d’ICV-EUiA i l’abstenció del PSC i UxB. Les principals crítiques van ser que suposava una ampliació del Centre Comercial Glòries i una aposta per les grans superfícies comercials enfront del petit comerç.

- En la proposició del grup d’ICV-EUiA  que s’acorda la creació de la Comissió de Seguiment del Pla d’Usos del Port Olímpic i que els veïns i veïnes de la Vila Olímpica per tal d’avaluar-lo, veure si es compleix el que en ell s’estableix i posar al dia, si cal, la seva normativa. Va rebre el suport de tots els grups.

- El PSC va preguntar sobre la situació del projecte de reforma de l’Avinguda Icària. La resposta del govern va ser que s’està treballant en ell; i s’ha encarregat la redacció a BIMSA.

- El grup d’UxB va preguntar amb quins diners volen portar a terme l’obra del Casal de Joves del Poblenou, previst instal.lar a Can Ricart; perquè en el Pressupost del Districte de Sant Martí no apareix. El govern va dir que s’inclou dins el PIM.

DSCF0153  DSCF0161

 
Comments are closed.

Anar Inici ↑