Cultura Carnaval Gran

Publicat el 27 - febrer - 2014

El Carnaval omplirà de festa els carrers del Poblenou

Concurs de truites, cercatasques, rues d’escoles, ball de disfresses i dissabte la Gran Rua pels carrers del barri.  Diversos actes ompliran de festa el Poblenou per celebrar l’arribada del rei Carnestoltes.  Avui dijous a partir de les 17h hi haurà un emocionant concurs de truites al Casal de Barri del Poblenou (rambla del Poblenou, 49).

El cercatasques del divendres

Divendres durant el matí i la tarda diverses escoles del barri recorreran els carrers en diverses rues.

A les 21h serà el torn del tradicional cercatasques, organitzat per l’Ateneu Popular Octubre, que recorrerà diversos locals i bars acompanyats per la Banda Patilla per finalitzar la gresca amb una festa de disfresses a La Flor de Maig.

Carnaval2014   carnaval   Carnaval jove

I el dissabte: La Gran Rua de Carnaval

Dissabte 1 de març a partir de les 17h Gran Rua de Carnaval finalitzant a la plaça de can Felipa amb Gran festa de Cloenda amb sopar i punxadiscos; organitzades per la Coordinadora d’Entitats del Poblenou, la Colla de Diables i La Xemeneia.

Els balls de disfresses: un altre clàssic

El dijous 27 i diumenge 2 de març a les 18h el casino de l’aliança organitza balls infantils de disfresses. I el dissabte 1 de març a les 21h el casal de Gent Gran de Can Saladrigas organitza també un ball de disfresses

Carnaval1
Comments are closed.

Anar Inici ↑