Espai Jove : Els divendres de gener a La Flor de Maig

espais joves gener

L’Espai Jove de La Flor de Maig comença l’any amb més ganes de fer coses que mai. Com ja deus estar de ple en la rutina, vol dir que ja només penses en que arribi divendres i sortir de casa amb els amics.

Durant aquests darrers dos mesos a La Flor de Maig hem tingut jocs de taula, xerrades, karaoke i un lloc de referència pel jovent del barri els divendres a la nit. És per això que seguint el que es va decidir en la primera assemblea oberta tornem a plantejar oci alternatiu amb més ganes i més idees que mai.

D’entrada, aquest divendres hem decidit que les segones parts poden ser molt bones i tornen els JOCS DE TAULA. Si voleu recordar l’éxit que va suposar el primer Espai Jove d’aquesta tamporada només cal que mireu el tuit que va fer Arran del Poblenou:

Captura de pantalla 2016-01-11 a las 17.59.43

Així doncs, no t’ho pensis més. Vine aquest divendres a La Flor de Maig a partir de les 22:00h i juga una estona amb nosaltres.

Però ep! Aquí no acaba: Divendres 22 tenim una tarda-nit moguda. A les 20:00h la segona assemblea oberta per seguir decidint quin oci volem les joves pels divendres a La Flor de Maig. Segur que tens mil idees i voldries fer-ne mil més, és el moment de proposar-ho.

I després, a les 21:00h, Nit de rap, amb l’actuació de diversos grups a l’interior de La Flor.

Al llarg de les properes setmanes anirem actualitzant les informacions de les activitats.

Si teniu ganes de passar una bona estona els divendres al vespre, no dubteu en venir a l’Espai Jove de la Flor de Maig!  I si teniu propostes o ganes d’organitzar alguna activitat, veniu a la propera assemblea oberta, que tindrà lloc el proper 22 de gener a La Flor de Maig (c/Doctor Trueta, 195)!

Reivindiquem i construïm entre totes un oci alternatiu!