“Com Lliguem?” Taller sobre reptes i problemàtiques de l’oci juvenil

12647030_436486469878537_3426549981865749106_n

“Com lliguem?” El proper divendres 29 de gener Arran del Poblenou organitzem un TALLER  emmarcat dins del cicle feminista aDONA’T sobre els reptes i les problemàtiques de l’oci juvenil: sexisme i sexualitat.

Vivim en una societat patriarcal que ens separa i ens classifica a totes les persones dins d’un binomi de sexe-gènere, i que atorga determinades conductes, valors, actituds i aptituds ben diferents per a cada sexe. Ens encasella i ens obliga a complir amb uns rols de gènere determinats. Nosaltres tenim clar que som feministes, i que per tant lluitem contra tota l’estructura patriarcal. Ho fem sent conscients que ens enfrontem a un sistema dotat d’una gran estructura que el sustenta, i per aquest motiu, sabem que a vegades nosaltres mateixes acabem entrant dins del seu joc.

FINS A QUIN PUNT, però som conscients de les actituds, formes de fer i relacionar-nos sexistes, heteronormatives que reproduïm en les nostres RELACIONS?
Trenquem realment amb els ROLS DE GÈNERE quan lliguem?
Fins a quin punt no hem caigut nosaltres també en el MITE de l’AMOR ROMÀNTIC, i busquem inconscientment aquella mitja taronja que ens acompanyarà sempre?
Podem realment construir veritables RELACIONS LLUIRES?

Tot això i molt més aquest DIVENDRES a l’Octubre, el Casal Independentista del Poblenou (metro L1 Glòries i L4 Llacuna). Compartirem experiències, xerrarem i debatrem acompanyat de dinàmiques i jocs per a crear un bon ambient i trencar el gel!
Al finalitzar el taller hi haurà bona música, birreta i pintxos a preus populars!