Espai Jove: Com seran els divendres a La Flor de Maig?

Espai Jove Nov-Des-Gen 2015 copia

L’any 2012 amb la recuperació de La Flor de Maig s’iniciava un nou projecte: l’ Espai Jove de la Flor. L’objectiu era generar un espai de referència, trobada i relació dels i les joves del barri, un espai juvenil d’oci alternatiu i formatiu que respongués a les necessitats i inquietuds específiques del jovent i on ens poguéssim organitzar i realitzar col·lectivament. Un espai, també, on poguéssim construir un nou model de relacions entre nosaltres.

 Al llarg d’aquests tres anys l’ Espai Jove de la Flor ha anat avançant. Hem organitzat xerrades, tallers, hem projectat documentals, hi hem escoltat bona música, hem compartit experiències… En poques paraules, hem anat caminant cap a aquest espai que volíem construir.
Aquest any, però, hem decidit fer un pas més i organitzar els Espais Joves a través d’assemblees obertes. La primera va tenir lloc el passat 6 de novembre a la mateixa Flor de Maig i entre la vintena de joves que hi vam assistir, vam programar de manera col·lectiva els Espais Joves de les properes setmanes. D’aquesta manera, fins a finals de gener podreu gaudir de les següents activitats:
- 20 de novembre, de 21h a 2h: Jocs de taula, amb un torneig de Sushi Go que tindrà un premi molt especial per a les guanyadores!
- 27 de novembre: L’Observatori d’Antropologia del Conflicte Urbà (OACU) organitza dins de les Jornades “Gènere i producció de l’espai,  la performance “Crossing Blooders” realitzada per Gemma Peramiquel i la festa de cloenda de les jornades (més info a: https://oacu.files.wordpress.com/2015/11/programa_jornadas-gc3a9nero-y-espacio.pdf)
- 11 de desembre: taula rodona sobre Processos Constituents
- 18 de desembre: Xerrada sobre Chiapas i Karaoke pre festes nadalenques
- 15 de gener: Nit de Rap
Al llarg de les properes setmanes anirem actualitzant les informacions de les activitats.
Si teniu ganes de passar una bona estona els divendres al vespre, no dubteu en venir a l’Espai Jove de la Flor de Maig!  I si teniu propostes o ganes d’organitzar alguna activitat, veniu a la propera assemblea oberta, que tindrà lloc el proper 22 de gener a La Flor de Maig (c/Doctor Trueta, 195)!
Reivindiquem i construïm entre totes un oci alternatiu!