[Vídeo] El vostre Nadal és misèria!

image

El vostre Nadal és misèria:

Un any més, arribem des d’Orient per repartir regals i felicitat arreu de pobles, viles i ciutats, però com és ben sabut, també tenim la tasca, menys divertida però igual d’important, de castigar aquells que durant aquest any no s’han portat bé.

És per això que, davant d’aquells que durant els anys de la bombolla immobiliària concedien hipoteques impossibles de pagar i que ara efectuen desnonaments que es compten per milers i davant d’aquells que controlen l’economia mundial i que es dediquen a intervenir i saquejar estats, reclamant un deute il·legítim i uns ajustos i retallades impossibles, no tenim altre remei que donar-los allò que solem donar a la gent que no es porta bé, CARBÓ!

I és que el problema no és petit, als Països Catalans s’acumulen el 45’87% dels desnonaments que es produeixen a l’Estat espanyol (sense comptar els que es produeixen a la Catalunya Nord i a la Franja) i per si això fos poc, el deute autonòmic de Catalunya, Illes Balears i del País Valencià amb aquestes entitats suma més de 106.554 euros, cosa que equival a més de 7910€ per habitant.

El problema però no afecta només a casa nostra, juntament amb governs imperialistes, els bancs als que portem carbó es dediquen a obtenir grans beneficis destruint i provocant guerres al nostre poble, el Pròxim Orient, així com ho fan a molts altres llocs del Planeta que no gaudeixen d’un focus d’atenció mediàtic tan elevat.

Així doncs, aquest any, com tants altres anteriorment, les els bancs del barri rebran una bona dosi de carbó com a càstig, així com també rebran un missatge molt clar: No deixarem que ens seguiu desnonant, retallant i controlant. Perquè volem una economia del poble i al servei del poble!