[Festa Major del Poblenou 2014] Jove, uneix-te a la festa!

fm p9 2014 banner

 

fm p9 2014

Arriba la Festa Major del Poblenou i ho fa en gran:

- Dijous 11 de setembre: Festa per la Independència dels Països Catalans a l’Ateneu Popular La Flor de Maig. Organitza: Esquerra Independentista del Poblenou.

- Divendres 12 de setembre: Gran Concert Inaugural amb els mítics Dr. Calypso (Oficial), els moguts Golden Beat i El Veïnat, grup guanyador delConcurs de Grups Joves del Poblenou i per acabar la festa Sonidero Viralamb l’estil més tropical!espai jove_
Totes les entitats que conformen La Xemeneia : l’Esplai Movi Poblenou, l’Agrupament Escolta Rakxa , 9 GATS del Taulat , Arran Del Poblenou i Alterna+iva ajuntem tots els nostres esforços per que gaudiu de la millor manera la Festa Major Jove del Poblenou.

- Dissabte 13: Concert Jove d’Arran. Organitzat per Arran Del Poblenou.
Concert amb: Mr. Freak Ska, Skabories i PD Vermutets i Verduretes.

- Divendres 19: Nit de PD’s a La Flor de Maig. PD Ovàries, Enriqueta Sound System i DJ Saraus.

- Dissabte 20: La Flor de Maig més tropical! Amb PD Vermutets i Verduretes i Sonidero Viral.

 

Dia S Dia Hora inic Titol Descripció Lloc
Dijous 11 12:00:00 AM Festa per la Independència i els Països Catalans. Música animada amb PD’s de la terra per acabar de celebrar l’11 de setembre. Ateneu Popular La Flor de Maig (Carrer Doctor Trueta 195)
Divendres 12 9:00:00 PM CONCERT INAUGURAL DE L’ESPAI JOVE Concert amb Golden Beat (funky) i Dr. Calypso (ska, reggae, soul)
També participarà el grup guanyador del concurs organitzat per La Xemeneia (Coordinadora d’Entitats Juvenils). Grans éxits i grans versions de la música més ballable.
a l’Espai Jove del c. de Pallars amb el c. de Bilbao
Dissabte 13 9:00:00 PM CONCERT JOVE Concert amb Mr. Freak Ska (Ska-reggae) i Skabòries (Ska-rock poblenoví) + PD Vermutets i Verduretes. Ska, reggae i la música més ballable son els estils que els defineixen. a l’Espai Jove del c. de Pallars amb el c. de Bilbao
Divendres 19 21.00 Converses entre Pau Llonch i Josep Manel Busqueta Presentació del seu recent llibre “Converses entre Pau Llonch i Josep Manel Busqueta”. Llonch és portaveu de la PAH i ambdós són membres del Seminari d’Economia Crítica Taifa. davant l’Ateneu Popular La Flor de Maig (c. de Doctor Trueta, 195)
Divendres 19 9:00:00 PM NIT DE PD’s Celebrem el Poblenou lliure i tropical amb Pd Ovaries (puntxant des de Fort Pienc), Enriqueta Sound System (Socialisme tropical) i Dj Saraus (Poblenovins amb marxa i estil) davant l’Ateneu Popular La Flor de Maig (c. de Doctor Trueta, 195)
Dissabte 20 5:00:00 PM FLOR DE DRAP, TALLERS INFANTILS,  LLIBRES SOLIDARIS I PING PONG Tallers infantils, manualitats per als nens i nenes del barri, Flor de Drap, iniciativa d’intercanvi de roba, botiga gratis, paradeta amb llibres de la biblioteca de la Flor a un preu solidari i torneig de Ping Pong. al c. Doctor Trueta, 195 (entre c. de Llacuna i c. de Roc Boronat)
Dissabte 20 8:00:00 PM VOLEIBOL Competició entre equips dels diferents  d’espais alliberats de la ciutat. al c. Doctor Trueta, 195 (entre c. de Llacuna i c. de Roc Boronat)
Dissabte 20 9:00:00 PM SOPAR DE TRAJE Porta el teu sopar per compartir entre totes. Davant l’Ateneu Flor de Maig amb música i bona companyia. al c. Doctor Trueta, 195 (entre c. de Llacuna i c. de Roc Boronat)
Dissabte 20 9:00:00 PM MÚSICA I FESTA! La Flor de Maig a ritme tropical! Vine a passar una bona estona amb els ritmes més ballables a càrrec de Sonidero Viral i PD Vermutets i Verduretes al c. Doctor Trueta, 195 (entre c. de Llacuna i c. de Roc Boronat)