Arriba la VIII edició del CONCERT REBEL DE MAIG!

10265440_231707327023120_3847661562588331726_o

 

Arriben les Festes de Maig que coordina FEM MAIG al barri del Poblenou… i arriba el Concert Rebel de Maig  de l’assemblea d’ Arran Del Poblenou, que aquest any arriba la VIII edició!
————————–————————–——-

ACTES PREVIS:

- 13h: Vermut solidari pels vaguistes encausats per la vaga del 29M.Solidaritat Vaguistes Poblenou 29M

- 14:00h: Botifarrada Popular del Poblenou, també a St Bernat Calbó, a càrrec de l’ Octubre Casal  Independentista del Poblenou.

- 17:00h: Trobada d’ateneus alliberats per la transformació social a l’Ateneu la Flor de Maig

————————–————————–——-

HORARI DEL CONCERT:

—–> 21h- A4 REGGAE ORCHESTRA

—–> 22:30h- Skabòries Bcn

—–> 23:45- ACTE POLÍTIC

—–> 12h- Insershow Antifa Crew

PD: Hi haurà servei de barra a preus populars (cervesa, combinats, aigua de valència, ratafia etc.)

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////

+INFO del Concert Rebel de Maig

El Concert Rebel de Maig que organitzem l’assemblea d’Arran del barri arriba a la VIII Edició. El Concert Rebel és un espai de trobada lúdic i polític pels joves, amb l’objectiu de participar de les Festes de Maig (les segones Festes del Poblenou) des d’una òptica juvenil i crítica amb la realitat que vivim.

Enguany, coincidint amb les eleccions al Parlament europeu del 25 de maig volem fer una crítica a una estructura, la Unió Europea, construïda al servei del gran capital i dirigida per les classes dominants, una Unió Europea que ens està imposant un plans d’austeritat neoliberals per carregar-se els nostres drets (en sanitat, educació, drets laborals, habitatge etc.).

Per això Arran defensem la construcció d’una alternativa anticapitalista des dels barris i pobles, que alhora es comprometi amb l’alliberament nacional del nostre poble, els Països Catalans, i també en la lluita contra el sistema patriarcal que ens oprimeix, com amb la reforma de l’avortament.