[Crònica] Al Poblenou ho tenim clar, no paguem ni pagarem!

1920127_210755592451627_1923536545_n

Aquest 2014, com cada any, ha començat amb una altra pujada de preus del transport públic. Des de l’any 2006, de fet, el preu de la T-10 s’ha incrementat més d’un 54%, consolidant-se Barcelona com una de les ciutats amb un transport públic més car.

La nostra situació, de precarietat laboral absoluta en alguns casos, i d’atur en molts d’altres, no ens permet pagar uns preus abusius i mantenir-nos submises davant la injustícia que això planteja. Un any més ens reafirmem dient que no paguem, perquè no volem i perquè no podem. Per això avui a les 7h hem bloquejat els accessos de les diverses estacions de metro del barri.

Tanmateix, animem a les joves a participar de les accions i a les pujades convocades per aquesta tarda a diversos punts de la ciutat.

Al Poblenou ho tenim clar, no paguem ni pagarem!

Vídeo de Stop Pujades al Poblenou: https://www.youtube.com/watch?v=4ModK6Bbueo

#StopPujades

jovespoblenou.cat