“Dret al propi cos: analitzem la contrareforma de l’avortament” [Xerrada Adona't 31-Gen]

adonat arran

A2_WEB

Des de l’arribada al govern del Partit Popular, aquest ens amenaça amb derogar la Llei de Salut Sexual i Reproductiva (SSR) i d’Interrupció Voluntària de l’embaràs (IVE) que es va aprovar l’any 2010 i tornar a una versió més restrictiva de la llei de despenalització parcial de l’avortament de 1985.

És per això que, en el marc del Segon Cicle Feministe Adona’t, Arran del Poblenou organitzar la xerrada “Dret al propi cos: analitzem la contrareforma de l’avortament” amb les intervencions d’Anna Gabriel (membre de la Cup Altrernativa d’Esquerres) i Marta Moy (militant d’Arran i membre de la Comissió Antipatriarcal).

A partir de les 19h de divendres 31 xerrarem del perquè de les demandes del dret al propi cos, de com l’ultra-dreta catòlica és dedica a limitar-nos els nostres drets com a dones, com això ens pot afectar i quina lluita hem de seguir per defensar-nos davant els atacs ultra-catòlics que pretenen decidir sobre nosaltres. Aquest i molts altres temes el divendres a l’Ateneu Popular Octubre – Casal Independentista de Poblenou (Carrer Amistat, 14).

Vine i participa! Creixem,Compartim, Combatem.

“Volem autodeterminar-nos,
autodeterminar-nos de veritat,
i també sobre el nostre cos:
per estimar quan vulguem,
per estimar com vulguem,
per parir quan vulguem
i per avortar quan ens doni la gana”

Anna Gabriel -discurs 11 de setmbre de 2013-