Contra la pujada de preus, no paguem! [Comunicat]

2014-01-15-19-19-05

Cola't! A-4Aquest 2014, com cada any, ha començat amb una altra pujada de preus del transport públic. Des de l’any 2006, de fet, el preu de la T-10 s’ha incrementat més d’un 54%, consolidant-se Barcelona com una de les ciutats amb un transport públic més car.

La nostra situació, de precarietat laboral absoluta en alguns casos, i d’atur en molts d’altres, no ens permet pagar uns preus abusius i mantenir-nos submises davant la injustícia que això planteja. Un any més ens reafirmem dient que no paguem, perquè no volem i perquè no podem. Per això avui a les 7h hem bloquejat els accessos de les diverses estacions de metro del barri.

Tanmateix, animem a les joves a participar de les accions i concentracions de rebuig a les pujades convocades per aquesta tarda a diversos punts de la ciutat