Obsolescència programada: “Comprar, llençar, comprar” [27-Des]

1548033_737058609657361_17312129_o

Aquest divendres 27 de desembre a l’#EspaiJoveFlor en contra del consumisme i l’obsolescència programada!

Passarem el documental “Comprar, llençar, comprar” (Cosima Dannoritzer, 2010) a les 20h.

Després podrem gaudir de bona música amb PD Vermutets i Verduretes!

“Llums, publicitat, somriures…acció. La maquinària es torna a posar en marxa, un any més, per fer del Nadal el màxim exponent de la societat capitalista. Consum sense fre, relacions materials i perpetuació dels rols patriarcals, mentre ens venen una falsa felicitat. Una gran obra de teatre que intenta desdibuixar el context actual en què, com a joves, veiem perdre dia a dia la sobirania sobre les nostres vides i el nostre futur”

Només lluitant tenim futur