Segon cicle feminista aDONA’t al Poblenou

a2-web

A2 WEBEl passat dissabte 26 d’Octubre va tenir lloc a l’A.P. Octubre la presentació del 2n Cicle Feminista aDONA’t.

Torna el cicle feminista aDONA’t a l’Ateneu Popular Octubre de Poblenou. Les jornades comencen el proper dissabte 26 d’octubre amb la inauguració “Història del feminisme” i l’actuació teatral Els Monòlegs de la Vagina, a càrrec d’un grup de dones del Fort Pienc.

El cicle el tindrem actiu i amb activitats fins el 8 de març de 2014.

Una vintena de persones van participar en l’acte, que va comptar amb la representació dels Monòlegs de la Vagina, a càrrec de les companyes del Fort Pienc, i amb la inauguració de l’exposició “Història del Feminisme”, cedida per Ca La Dona.

Durant, l’acte es va aprofitar per presentar el calendari d’activitats del Cicle, que, d’una banda, incorpora noves temàtiques i formats, així com noves ponents i col·laboracions d’entitats del barri, com Apropem-nos, i de l’associació ADDAS que treballa amb dones víctimes d’agressions sexuals; i, de l’altra, manté projectes exitosos de l’any passat, com l’acte contra la violènica de gènere del 25N i la campanya de Nadal “No juguis amb el sexisme”.
L’acte de presentació del cicle va donar el tret de sortida, doncs, a 6 mesos carregats d’activitats en clau de gènere que finalitzaran el mateix 8 de Març amb la manifestació unitària i una festa posterior al Casal a mode de cloenda.

Els pintxos per a l’autogestió del cicle van servir per allargar la jornada i el debat, així com per convocar a les assistents a la próxima activitat del divendres 8 de Novembre, que comptarà amb la Montse Pineda (membre de Creación Positiva i de la Xarxa de Dones per la Salut) per parlar-nos sobre Dona i Medicalització.

Us hi esperem a totes!

IMG-20131106-WA0004

2 thoughts on “Segon cicle feminista aDONA’t al Poblenou

  1. Thanks for discussing your ideas. I would also like to express that video games have been ever before evolving. Better technology and innovative developments have assisted create genuine and fun games. These entertainment games were not actually sensible when the concept was being tried. Just like other forms of technological innovation, video games too have had to develop by way of many many years. This is testimony on the fast continuing development of video games.

  2. I conceive this site contains some rattling wonderful information for everyone :D. “Morality, like art, means a drawing a line someplace.” by Oscar Wilde.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>