[Crònica] Dia dels treballadors i les treballadores

Poblenou 1M 2

El passat 1 de Maig, “Dia del treballador”, els joves del Poblenou vam sortir cap a la manifestació unitària en una columna juvenil durant la qual ens vam anar ajuntant amb el jovent d’altres barris.
Vam sortir des de la Rambla del Poblenou davant la sorpresa dels veïns i passejants. Ens vam dirigir cap a la parada de metro de Marina pel carrer Almogàvers. Durant el recorregut ens vam anar ajuntant amb joves de Fort Pienc, Eixample, Sagrada Família i el Clot i juntes vam fer un Cola’t al metro contra les tarifes abusives del transport públic. Un cop vam arribar a la manifestació, ens vam ajuntar amb el bloc més gran i vam dirigir-nos a la seu de CiU. Mentre hi estàvem arribant la policia va començar a dividir en dos blocs per a que no poguéssim acabar la manifestació i vam començar les càrregues, que van estar repartides des de la Diagonal fins al carrer del Casp. Vam poder observar el cabreig social contra els bancs, els que són rescatats amb els diners de tots, i aquest 1 de Maig tant al Poblenou com a Barcelona molts Bancs estaven assenyalats com a culpables, en concret, però també com a peça del sistema capitalista que ens oprimeix.
Les joves del Poblenou vam demostrar que al barri no ens quedarem quietes mentre des de dalt ens segueixen retallant serveis bàsics i no ens tenen en consideració com a treballadors.

Un cop més, des d’Arran del Poblenou vam demostrar que no ens quedarem impassibles mentre la situació cada cop està pitjor; seguirem sortint al carrer cada dia per a aconseguir transformar el món!
“Només lluitant tenim futur! Hem nascut per vèncer.”

Poblenou 1M 2 Poblenou 1M 1 Poblenou 1M 3

One thought on “[Crònica] Dia dels treballadors i les treballadores

  1. There is apparently a bunch to know about this. I suppose you made certain good points in features also.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>