[Concentració] NO al desallotjament de les naus del c/Pere IV i Puigcerdà

no desallotjaments naus

Us convoquem a tots i totes a la concentració d’aquest diumenge a la Plaça Sant Jaume a la concentració per evitar el desallotjament de les naus del Poblenou que poden deixar al carrer a 300 persones.

no desallotjaments naus

A continuació us reproduïm l’escrit de l’Assemblea Solidària:

Roda de Premsa de l’Assemblea Solidària a la nau de Pere IV davant l’imminent desallotjament

Ahir, els veïns i veïnes de l’Assemblea Solidària de Suport contra els Desallotjaments vam tenir la oportunitat d’explicar als mitjans, amb tot detall, quina és la situació de les naus del Poblenou i, més concretament, de la nau de Pere IV 467.  Ha sigut en aquesta mateixa nau on ha tingut lloc una roda de premsa informativa de l’estat actual de l’espai, amb 40 persones que hi viuen(la majoria sense papers) pendents de l’imminent desallotjament. Tant el nostre advocat com diversos membres de l’assemblea varem explicar quina és la nostra situació, i quines són les respostes de les administracions a aquesta. Considerem important visibilitzar aquest problema social, un problema social que sovint les administracions intenten amagar rere cortines de fum, però que els veïns volem solucionar un cop més col·lectiva i constructivament.

Només arribar a la nau de Pere IV ens vam trobar amb una altra mala notícia. La nau de Puigcerdà, situada a uns cent metres i on ja hem tingut diverses lluites per a defensar les 400 persones que hi viuen rebia una altra citació judicial. Ens queda el dubte de saber què farà l’ajuntament el dia que deixi sense sostre 450 veïns, però sobretot què farem nosaltres. On anirem?

http://assembleacontradesallotjamentsp9.wordpress.com/2013/04/13/roda-de-premsa-de-lassemblea-solidaria/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>