Volem decidir sobre la rambla del barri!

IMG_7378

Ahir es van iniciar les obres de les rodones de la rambla del Poblenou sense cap acord amb el teixit i les associacions del barri.

Gràcies a la mobilització immediata, es va arribar a un acord amb el districte i el regidor per aturar les obres fins el dia 18 que es faria una assemblea per parlar del projecte, les alternatives i com s’havia de dur a terme el procés.

Avui aquesta promesa ha estat incomplerta i el regidor excusant-se, ha dit que han de seguir les obres.

Volem que la millora del barri sigui per a l’interes de la majoria, de les classes populars i fruit de la participació de tothom.

 

Avui a les 17:00 a la rodona de rambla de Poblenou amb Llull us esperem per a parlar de quins passos es duran a terme sobre aquest afer.

IMG_7378

One thought on “Volem decidir sobre la rambla del barri!

  1. I’ve recently started a website, the info you provide on this web site has helped me greatly. Thanks for all of your time & work. “A creative man is motivated by the desire to achieve, not by the desire to beat others.” by Ayn Rand.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>