Campanya antifeixista: 20 anys no ens faran oblidar-te!

GA foto

Quan falta un mes per al 20é aniversari de l’assassinat del Guillem Agulló des d’Arran hem donat tret inicial a una campanya en contra de l’oblit i el feixisme que dia rere dia continua assetjant, torturant o assassinant impunement. Serà una campanya  d’actes d’homenatge a les víctimes del feixisme que s’extendrà arreu dels Països Catalans i que pretén durar tot l’any, amb el seu moment més àlgid el proper 13 d’abril a Burjassot, poble natal de Guillem Agulló, on s’han organitzat una sèrie d’actes en record del jove militant assassinat i una manifestació per la lluita antifeixista.

Avui, a les portes de l’Audiència Provincial de Barcelona s’ha realitzat un primer acte en que preteniem denunciar el paper de la justícia davant la violència feixista. De la impunitat de la qual gaudeix. Policies torturadors indultats, polítics corruptes que esquiven la presó o agressions polítiques que es converteixen en baralles entre bandes.

Guillem Agulló n’és un exemple clar d’aquesta impunitat de la violència feixista. Però també ho són Patrícia Heras o la transexual Sònia. Puig Antich, Quico Sabaté o Gustau Muñoz. Miquel Grau, Roger o Pep Isanta. I és que nosaltres no oblidem. Ni oblidem ni perdonem.

La lluita continua!

GA foto

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>