8M: Més de 300 persones contra el patriarcat

8Març Arran

Més de 300 persones assisteixen al bloc de l’Esquerra Independentista del 8M a Barcelona

Més de 300 persones participaren, ahir per la tarda, al bloc de l’Esquerra Independentista a la manifestació del 8 de Març per fer front, un cop més, al sistema d’organització social basat en la coerció d’una part de la població sobre tota la resta.

La plaça Universitat fou el punt i principi de la marxa, que començà a les 18’30 hores. El tret de sortida va ser després de què un grup de feministes pintés al terra de la plaça “desobediència feminista”.

El bloc recorregué els carrers de Gran Via de les Corts Catalanes, carrer Balmes, carrer Pelai, Via Laietana fins arribar a la plaça de Sant Jaume. La pancarta lluïa el lema “contra l’ofensiva patriarcal i capitalista, desobediència feminista” i alguns dels crits que es pogueren sentir al llarg de la jornada foren, entre d’altres, “patriarcat i capital, aliança criminal; el jovent organitzat combatem el patriarcat; avortament, lliure i gratuït; ni víctimes ni passives, dones combatives”.

Durant la marxa es pintaren locals comercials, molts d’ells situats al carrer Pelai, que sovint oprimeixen la diversitat d’estètica de la dona amb talles menors de les reals i utilitzen símbols basats el la dominació de la dona.

Tot i això, la caminada transcorregué tranquil·la fins que, arribades a la plaça Sant Jaume, es llegí el manifest i es donà per acabada la manifestació.

8Març Arran

One thought on “8M: Més de 300 persones contra el patriarcat

  1. Just wanna comment on few general things, The website style is perfect, the content material is real superb. “Taxation WITH representation ain’t so hot either.” by Gerald Barzan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>