[Crònica] Xerrada sobre el Transport Públic

El darrer 1 de Febrer de 2013 l’assemblea d’Arran del Poblenou va organitzar una xerrada sobre la problemàtica del transport públic al nostre país. Aquesta la va dur a terme amb l’Assembla Social del Poblenou i el SEPC a la Flor de Maig.

Durant l’acte vam escoltar l’exposició de la problemàtica per part de la ponent Nel·la Saborit i a continuació es va obrir un torn de preguntes molt profitós per a tots i totes. Els conflictes davant la impossibilitat dels joves per accedir a un títol de transport accessible, així com una xarxa deficient i mal planificada envoltada de casos de corrupció, van centrar part de la xerrada.

Encoratgem a tothom a participar de les campanyes en defensa del transport públic com la de NO PAGUEM!. I a seguir treballant per a un transport públic més eficient i ecològic que substitueixi a formes privades i individuals de transport contaminants.

NO PAGUEM! Defensem el transport públic!
Xerrada TP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>