[Crònica] xerrada JOVES I PATRIARCAT

Dissabte dia 19 de gener de 2013 vam organitzar la xerrada de Joves i Patriarcat a l’Ateneu Popular Octubre, en motiu del cicle feminista aDONA’t, amb les intervencions de l’escriptora Gemma Lienas i la militant d’ARRAN Sabadell Mireia Foradada.

La xerrada va ser tot un èxit, tant pel que fa a la qualitat de les ponències com a la participació que s’hi ha portat a terme. És per això, que felicitem les dues protagonistes i celebrem que el 1er cicle feminista de l’Ateneu Popular hagi estat i estigui sent un autèntic èxit, tant pel que fa a afluència de gent als seus actes com per la qualitat dels mateixos.

En aquest sentit, donem les gràcies a l’A.P. Octubre per convidar-nos a participar del cicle i volem transmetre també la nostra reflexió que calia aportar al cicle la perspectiva juvenil que el nostre acte ha aportat, ja que cal fer èmfasi en que l’edat, és també una forma d’opressió del sistema capitalista i patriarcal en el que ens veiem injustament immerses, ja sigui de la manera més criminal a nivell laboral, com de manera evident sobre el control dels nostres cossos i les nostres decisions.

És per això que des d’Arran del Poblenou ens hem pres la humil decisió de no retrocedir i lluitar en tant que DONES, JOVES i TREBALLADORES (més aviat aturades) per un Poblenou digne i uns Països Catalans lliures.

Independència. Socialisme. Feminisme.

Xerrada AntiP Xerrada AntiP3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>