[Crònica] El primer ” Poblenou Sona-Jove “

El concurs “ Poblenou Sona-Jove ” omple el carrer de música durant tot el cap de setmana.

Dos dies de concerts pels que van passar nou bandes musicals de joves del barri –d’entre 15 i 20 anys majoritàriament-. El grup de rock alternatiu Dione surt guanyador d’aquest primer Poblenou Sona-Jove.

La primera edició del “ Poblenou Sona-Jove ”, organitzat per l’Assemblea de Joves del Poblenou, clou amb èxit d’assistència i participació. Més de vuit-cents joves han passat per la plaça Bernat Calvó del Poblenou durant el cap de setmana per donar suport a les bandes participants –Reach, Els Bacons, Dione, Ponme Otra, Les Mamelles de la Vibra, Wrong Way, Jamància, Skabories i Zero Left-. Es tracta d’un concurs que pretén ser una plataforma per a grups de música compostos per joves del barri que per les seves característiques no troben amb facilitat espais per poder tocar.

El grup poblenoví Dione surten guanyadors d’aquesta primera edició del Poblenou Sona-Jove. Dos dies de concurs que ha aplegat tot tipus de música –rock, pop, blues, ska, punk, folk i rap-. El grup tocarà en la propera edició del “Concert Rebel de Maig” en el marc de les festes populars de maig del barri del Poblenou. Un concert que compta amb sis edicions, i pel qual han passat grups com Revolta 21, Answer o Igitaia. La decisió s’ha pres a partir de la valoració d’un jurat compost per músics del barri i per votació dels assistents.

Un dels altres objectius principals de l’Assemblea de Joves amb aquest format de concurs és el d’apropar la música als joves fent ús de les places i carrers. Així, el Poblenou Sona-Jove pretén fer de l’espai públic un espai de trobada de joves pels joves. Un oci autogestionat per joves i dirigit als joves. En aquesta direcció el concurs segueix el format d’altres experiències semblants com l’Eixample Sona –amb dues edicions- o la Trobada Jove de Gràcia –amb tres edicions-.

poblenousonajove2 poblenousonajove

Assemblea de Joves del Poblenou
Poblenou, Barcelona, 3 d’abril de 2011
www.jovespoblenou.cat

Contacte:
ajpoblenou@gmail.com

3 thoughts on “[Crònica] El primer ” Poblenou Sona-Jove “

  1. I savor, lead to I discovered exactly what I was having a look for. You have ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

  2. Howdy very nice web site!! Guy .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m happy to find a lot of helpful information here within the publish, we’d like develop extra strategies on this regard, thanks for sharing.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>