“Cases sense gent, gent sense casa”

“Cases sense gent, gent sense casa”, crònica d’un anàlisi urbanístic al barri.

L’Assemblea de Joves, durant el mes de febrer ha assenyalat una desena d’espais en desús al barri, aquesta acció pretén evidenciar i denunciar l’estat d’abandó d’una quantitat inquantificable d’indrets i immobles no aprofitables al barri. Aquests indrets resten sotmesos a la lògica mercantil de l’especulació urbanística, condemnant-los durant anys a l’estat de solars o cases abandonades i tapiades.
pisos buits

Pancartes en bastides, tanques, o balcons han estat les difusores de missatges com:

“L’habitatge és un dret, no una mercaderia”;

“El seu negoci, la nostra ruïna; Aquí s’especula”,

“Cases sense gent, gent sense casa, com s’entén?”

i “Aquí es trafica amb el dret a l’habitatge”.

Des de l’AJP creiem que evidenciar els problemes és sempre un primer pas per poder cercar-hi solucions.

pisos buits 2 pisos buits 3

 

3 thoughts on ““Cases sense gent, gent sense casa”

  1. It truly is nearly impossible to encounter well-qualified women and men on this issue, however you appear like you be aware of which you’re raving about! Bless You

  2. I just want to inform you you that I am new to writing and very much liked your write-up. Very possible I am inclined to store your blog post . You definitely have wonderful article content. Like it for discussing with us your blog write-up

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>