L’ Assemblea de Joves del Poblenou fa 5 anys

L’Assemblea de Joves del Poblenou fa 5 anys. Amb el 2007 es compleixen i celebrem l’aniversari dels 5 primers anys d’existència de l’ Assemblea de Joves del Poblenou.

 

El passat 10 de novembre es realitzà un sopar que aplegà a més d’una trentena dels molts companys i companyes que han anat passant per l’AJP i aportant el seu granet de sorra en la lluita i en la construcció del projecte de jovent crític organitzat poblenoví.
El proper 16 de maig es realitzarà el 3r Concert rebel de Maig per tancar la celebració dels 5 anys d’ Assemblea de joves del Poblenou.

5 anys de jovent rebel i només som el principi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>