L’ Assemblea de Joves del Poblenou fa 5 anys

L’Assemblea de Joves del Poblenou fa 5 anys. Amb el 2007 es compleixen i celebrem l’aniversari dels 5 primers anys d’existència de l’ Assemblea de Joves del Poblenou.

 

El passat 10 de novembre es realitzà un sopar que aplegà a més d’una trentena dels molts companys i companyes que han anat passant per l’AJP i aportant el seu granet de sorra en la lluita i en la construcció del projecte de jovent crític organitzat poblenoví.
El proper 16 de maig es realitzarà el 3r Concert rebel de Maig per tancar la celebració dels 5 anys d’ Assemblea de joves del Poblenou.

5 anys de jovent rebel i només som el principi!

One thought on “L’ Assemblea de Joves del Poblenou fa 5 anys

  1. I as well as my pals have been analyzing the great helpful tips on your web blog then all of a sudden I got a terrible suspicion I had not expressed respect to the blog owner for those techniques. These people were for that reason very interested to read all of them and have in effect in truth been making the most of those things. Appreciation for getting very considerate as well as for picking out some amazing tips most people are really desperate to discover. Our own honest apologies for not saying thanks to earlier.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>